Alle diensten van SpeciTaal zijn gericht op het idee om een verbindende factor te kunnen zijn, waarbij vanuit een ander perspectief wordt gekeken. Naast verbinding is taal ook een belangrijke factor in de samenleving. SpeciTaal zet daarom verbinding en taal samen in, in alle diensten die zijn gecreëerd en ontwikkeld.

Elke dienst is, waar nodig, op maat te ontwikkelen en te leveren. Daarom kan SpeciTaal kijken naar de behoeften en wensen van de klant, om zo een passend aanbod te creëren. Het aanbod bestaat uit de volgende diensten:

Tevens is er nog een groep op komst, waarin innerlijke processen centraal zullen staan. Zodra dit aanbod is gerealiseerd, voeg ik dit toe aan het rijtje.

Mocht je als klant nou net wat anders willen, neem dan zeker contact met mij op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Ik werk op maat: ik vind het belangrijk dat iedereen tevreden gesteld kan worden en dat iedereen zo goed mogelijk kan worden geholpen.

Het mooie van SpeciTaal is dat ik binnen twee taalgebieden werk. Ik heb namelijk twee moedertalen: De Nederlandse Gebarentaal en Nederlands. Dat betekent dat alle afgenomen diensten binnen twee talen kan worden aangeboden.