Nieuwjaarsgroet 2019

Gepubliceerd door admin op

Op 18 juni 2018 werd mijn droom ingeschreven. Het hebben van mijn eigen bedrijf werd de realiteit. Het was een jaar van een rustige start. Ik heb drie onwijs mooie lessen gegeven en ik weet zeker dat er meer lessen gegeven zal worden. 2018 was ook het jaar waarin ik mijn eigen kwaliteiten onderzocht.

Nu het nieuwe jaar is begonnen, is het tijd voor een mooie nieuwjaarsgroet. 2019 wordt namelijk een jaar om te vliegen. Ik hoop op prachtige samenwerkingen met diverse organisaties, instellingen en scholen. Ik wens jullie allemaal een mooi taalrijk 2019 toe ✨

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: