Ook de flyers heb ik eindelijk in huis. Vorige week dinsdag rondde Tessa van YFK eindelijk mijn flyer af. Ik was volgens mij niet de makkelijkste klant met mijn onduidelijkheid in het begin, maar het is ons samen gelukt! Het basisidee was natuurlijk duidelijk: SpeciTaal moest gepromoot kunnen worden aan de hand van een flyer. Ik wilde graag twee ontwerpen, zodat ik deze tweezijdig kon laten bedrukken. Maar daarna, het grotere idee, het geheel had ik niet voor ogen. Ik stuurde het ontwerp van mijn visitekaartje en een foto van mijn roll-up banner mee. Ook zorgde ik ervoor dat Tessa het kleurenpalet in handen kreeg, of in dit geval: dat het op haar computer kwam te staan.

Na heen en weer gemaild te hebben kreeg ik vorige week maandag te horen dat ze hoopte de flyers dinsdag dan echt eindelijk af te kunnen maken. We hebben die dag redelijk wat berichten uitgewisseld. Lang leve WhatsApp đŸ˜‰ Nadat ik de puntjes op de i nog eens kritisch heb bekeken, kon ik eindelijk zeggen dat het ontwerp af was. Ik ben diezelfde middag direct nog naar een printshop gegaan en daar een bestelling geplaatst. Toen ik het mocht afhalen zag ik het al: het is rustig, maar tegelijkertijd valt het ook op. Ik ben blij!

Willen jullie flyeren? Superleuk! Neem contact met me op en ik zorg dat je een stapeltje in handen krijgt!