Eindpresentatie SpeciTaal

Gepubliceerd door admin op

Op 26 juni ging ik voor de allerlaatste keer naar de Ondernemersacademie Groningen, welke ik 9 maanden lang met veel plezier heb gevolgd. Deze avond was een Slotavond voor alle deelnemers en hun genodigden. Voor alle deelnemers is het een groot succes geworden. Ik ben zelfs genomineerd voor de VNO/NCW MKB Noord. Helaas heb ik niet gewonnen, maar ik ben onwijs trots op mezelf en op SpeciTaal.

Eindpresentatie SpeciTaal

Ik heb mijn eindpresentatie laten opnemen, zodat iedereen het een keer kan zien. Zo laat ik zien wat ik heb geleerd en wat ik precies wil. Geniet ervan en kom eens langs met jouw wensen en behoeften. Kijk bij diensten wat ik voor jou kan betekenen 😉

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: